flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівників Овруцького районного суду Житомирської області діагностовано COVID-19

12 жовтня 2020, 12:55

                                                   ОГОЛОШЕННЯ

 

   Шановні учасники судових засідань та відвідувачів суду, у Овруцькому  районному суді Житомирської області  підтверджено 2 випадки захворювання на COVID-19.

   Працівників, які безпосередньо контактували з  хворим,  відправлено на самоізоляцію з  їх наступним тестуванням на COVID-19.

Овруцький  районний суд  Житомирської області продовжує працювати в штатному режимі для забезпечення кожному доступу до правосуддя.

  З метою убезпечення відвідувачів та працівників апарату суду від розповсюдження  хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також  від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

   Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку, розміщену у фойє суду,  сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти:  inbox@ov.zt.court.gov.ua  тощо.

   Отримати інформацію про рух справи можна за номером  телефону - (04148)-4-22-83.