flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, у взаємодії з керівництвом Овруцького районного суду Житомирської області була проведена екскурсія школярів до місцевого суду

09 грудня 2019, 16:17

     В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, у взаємодії з керівництвом Овруцького районного суду  Житомирської області була проведена екскурсія школярів до місцевого суду.

     Учні 9-А класу опорного закладу освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ознайомилися з діяльністю суду, роботою суддів, функціональними обов’язками працівників апарату суду.

     Суддя Овруцького районного суду Житомирської області Ярослав Кулініч ознайомив із діяльністю суду, розповів про атрибути судової влади і наголосив, що на сьогодні судова гілка влади перебуває у стадії реформування.

     Працівник апарату суду Олександр Деменчук провів медіа-лекцію на тему: «Структура та діяльність Овруцького районного суду Житомирської області». Учні мали змогу дізнатися про способи захисту своїх прав та особливості кримінального провадження щодо неповнолітніх. 

     Керівник апарату суду Людмила Ващенко ознайомила учнів із роботою канцелярії та архіву суду.